Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Test spraakherkenning

Publicatiedatum:

Bij ons op de praktijk zijn we een test gestart waarbij we gebruik maken van spraaktechnologie in de spreekkamer.

Bij ons in de praktijk zijn één of meerdere zorgverleners gestart met een pilot voor spraakherkenning. Hierbij wordt de inhoud van het gesprek dat u voert, met uw toestemming, samengevat. Dit zorgt ervoor dat uw zorgverlener minder hoeft te typen tijdens het consult en dus meer tijd heeft om goed naar u te luisteren. We hopen dat deze aanpak zowel voor u als patiënt als voor de zorgverlener prettig is. 

Het gesprek wordt niet opgeslagen en uiteraard wordt rekening gehouden met de wet- en regelgeving rondom gegevensbescherming en AI in de zorg.

We testen de spraaktechnologie van 1 oktober 2024 tot 1 februari 2025. In deze periode vragen we patiënten en zorgverleners naar hun ervaringen. Die ervaringen helpen ons te beslissen of we na 1 februari 2025 verdergaan met de technologie.

Heeft u vragen? Kijk dan onderaan de pagina bij "Meer informatie" voor ons privacyreglement.